29 January 2009

Eccentric Star


warna paten kurang menonjol... ape pendapat kawan2?... polka dot yg ter over :) emmm..... kain merah dah tak cukup la ...



elo elo elo... ni satu lagi block.... eccentric star namanye.... tapi cam ade tercacat la block ni.. nampak ke?.. hihih adik kakpah yang baru kawen last nov tu baru jek dapt umah sewa.... so dia nak pindah la nih.. jadi nak la bg something kan.. plan nak buat wall hanging kat dia. hihihi againnnn.. :)

7 comments:

Azie said...

Pah org Spg Rengam, Kluang eh.. now jauh kat Kuching eh.. Ada sorang lagi blogger kat Kuching - Lene.

Azie dulu sek kat SSAJ (Sultan Abd Jalil) and dok kat Kahang Barat.

DiahRothman said...

Salam Pah, wah kira hebat dah ni. Cantik kombinasi warna yang Pah buat.
Kali ni bolih guna handquilt lah....

Hobby Mummy said...

Pah sweetla colour tu. Untuk wallhanging sejuk mata memandang.

Kak Pah said...

hai maz. tq tq.... pah cam tak sure jek ngan kaler tu.. tapi camok .. bl mas said so. :)

kak diah.. niat ati nak try hand quilt.. tapi kali ni cam tak leh ... sebab nak siap cepat nak bg org...so nanti pah punyer ... i try .. tq

mama alicianorman said...

sebelum start taip new entry makesure kak pah click edit html kat sebelah compose tu..baru kak pah start menaip, bila sampai kat ayat kak pah nak letak link org masukkan link ( kak pah click kat icon yg tulis insert link, nnt dia akan keluar box kecik yg suruh masukkan link url org so kak pah taiplah. dah siap kak pah click ok) nanti dia kan keluar macam ni :- lepas tu kak pah kena tulis nama tuan punya link tu diantara tanda" >< " kak pah click kat tengah2 tanda tu lepastu taiplah. dah siap semua makesure kak pah click balik kat compose baru publish...selamat mencuba. sorrylah kalau instruction fida berbelit2...heheheh

Alviana said...

hi kak pah...
i just start and learn to quilt. i'm very excited.
love the fabric. dou get it from local stor? or imported?

DiahRothman said...

Salam Pah, sibuk sangat yer. Luang kan la sikit masa untuk buat BOM ngan KD dan kawan lain. Tngk kat blog KD tu. Ramai dah join. Masih tak terlambat, Kd pun belum buat posting lagi.... Cuba yer