28 May 2009

Last Tote




Hi all.... this is the last entry for the month of May 09... this bag was requested by a friend of mine... katanyer untuk isi telekung. The brown large tote is for my sis lynn, who just gave birth to a cute lil girl....

at first nak buat applique nama baby tu, Farisa Damia....tapi kesuntukkan masa sebab kalau 1 st time nak buat.. mesti amik masa panjang la kan, emm try tanya expertise kat my blog ni :)
Not forgetting. happy school holiday to u all..... have a nice n memorable n enjoyable n fun holiday ahead k, take care.

6 comments:

Erpha Ahdayani. said...

Salam 'tote bag' untuk Pah...

Nampak kemas hasil kerja Pah kan? Mesti susah nak buat... Kalau lain kali Erpha order satu bole ke? Corak fabrik nak yang ala ala English rose...

Erpha pernah buat bag, detail dia beaded smocking. Tapi erpha tak pandai sangat bila bab guna batting... tebal dan Erpha takde machine untuk quilting..

Sharifah said...

hihi salam erpha..bole nak order..

emmmm bag tak serumit smocking u yg tersangat la cantik n luar biase tuh

pah pon guna mesin biase jek. payah la sikit... tapi ramai blog reader i hand quilting.. tu lg cantik :)

tapi pah jarang buat hand quilting

Erin@1N3sew said...

semua bag kak pah sweeeeeett!
nice fabrics combination too! jealous!

Hobby Mummy said...

pah..title "last tote" ingat dah tak nak buat bag lagi....jangan stop buat bag yg cantik2 nie tau.

Sharifah said...

maz... :) saja buat gempak selebriti.... tq maz.. ni rushing buat.... bz dgn bende lain lately nih

erin... kak pah sure u will be making a sweet bag to with ur lots of fabby collection.. kakpah pulak jeles hihihi

Jackie said...

lovely bags, loved the little flower print of those fabric.

pls send my congras to your sister.