20 April 2009

Fabric Not For Sale









hi ...new fabric for my own collections,....cara gambar fabric ni diambil ikut cara kawan2 kat blog :) ,close up , menarik, tapi tak de kod.... sebab bukan untuk dijual.. .. tq guys...

8 comments:

Hobby Mummy said...

Pah cantik2nyer fabric..terutama no 2 dan 5 tu..sebab maz ada kain yg sama buat baju anak maz....hihhi

Jurra said...

seronoknye dia borong kain..heheh..sama la kita.. suka sgt beli kain.. walaupun tak tau naj jahit apa.. Alasan terbaik.."nanti bila nak guna senang.. dah ada" ...hahaha..

ye la tu!

Sharifah said...

hi maz....best nyer ade kain sama ..hihih pah pon blom tau na buat ape... nak smocking yg bunga2 tu

hi jurra... a;ahh la.. tgk kain cam nak beli jek... even projek blom plan... memang btol.. nak guna senang....:)

MamaDaniel said...

kak pah.. saya suka yg no.1...
nape komen saya x kuar sblm nih... sedey...

Sharifah said...

hi zila.. ramai yg suke no 1 tu... coton tu tebal sikit. b4 ni kakpah memang tak receive komen u... sori .. maybe ade problem kot..

Sharifah said...

hi zila.. ramai yg suke no 1 tu... coton tu tebal sikit. b4 ni kakpah memang tak receive komen u... sori .. maybe ade problem kot..

aniza said...

ceh! not for sale la pulak....hahahhahaha
cantik2 belaka!!

Sharifah said...

kak anizaaa.. mana pi .lama tak dgr kaboooo

bole la kalau nk kirim kain tu.. pah bole tlg belikan...

not for sale tu pah punyer so memang tak leh la nak jual yg tu hihih

good to have u back kak