01 April 2009

Time Saver with Clover


My new gadget really helps me a lot :)

3 comments:

Kak Ezza@makcik Blogger said...

salam

akak nak tanye. cutting mat tu nak beli kat mane yer...

Sharifah said...

salam kak ezza,, pah beli mase pah amik course ngan epal dulu.

kat kl ade jual kat cottage patch.. kat world craft kalau tak silap.

tq visit blog pah

Button Planet said...

salam Syarifah,
cantik-cantik lah bag yang syarifah buat ni...belajar kat mana ya?
saya teringin nak buat sendiri tapi tak tahu...

eh...saya ada jual butang-butang comel...Pah boleh beli untuk letak di beg yg Pah buat...terutama butang2 kayu yg khas utk bag pun ada di jual...

sila kunjungi

www.buttonplanetent.blogspot.com

terimakasih.