24 March 2009

My Lesson

teach me a lesson :)










emm.... a must have handles... :)



must have... where can i buy theseeee? must learn the technic

cute buttons




7 comments:

TRISYA ALEESA JAMIL said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

maklang said...

where to get the handles? maklang pun tak tau laa...nak jugak kalau ada!

MamaDaniel said...

kena carik translator la kak.. hehe.. ;)
tapi kalo dapat tu, mmg best la...

deja said...

ish best ni nye buku ni..akak bli katne ye?

Sharifah said...

hai deja... kakpah beli kat kedai buku popular kat kuching.. rase nyer kat memane popular ade kot

dari mana deja nih?
tq visiting blog kakpah ye

Dzaliqa said...

Hi Kak Sharifah! First time visit your blog. Nice work on the quilting. Saya tak reti quilt tapi baru nak belajar :)

Anyway some of the handles tu ada jual di Craft World a.k.a Yee Button di SS2 ni. Tapi harga memang mahal la dan tak banyak sangat design.

Sharifah said...

tq visit my blog..

kakpah tak prnh pi yee button nk pi nnti 1 day